Gerdas rejse

Åbning 2018

27

oktober

Dato: 27/10 2017

Sted: Præstegården, Vestergade 36

Tid: Kl. 13 - 16.30

Varighed: 1 time + let rejsekost i præstegården

Fri entré

Arrangør: KK44 

En vandring ind i eventyret om Snedronningen

 

Gerda og Kay er bedste venner. Da ulykken rammer, og Kay bliver væk, tror alle i byen, at han er død, og de sørger. Men Gerda tror ikke på, at han er død og vil finde ham igen. Det bliver en rejse på liv og død, gennem mange farer og over store strækninger. Med hjælpere og modstandere. Den største af dem er Snedronningen. Hvordan skal Gerda nogensinde kunne få Kay ud af Snedronningens iskolde favntag?

 

KK44 festival genfortæller H. C. Andersens vidunderlige og tidløse eventyr om Gerdas rejse ind og ud i det ukendte. Ikke som en almindelig genfortælling, nej, som en rejse. Du vil følge i Gerdas fodspor, finde vej og måske fare vild, overvinde farer og kæmpe mod det onde. Alt sammen så Kay kan reddes. Undervejs på rejsen - der finder sted i Silkeborg med start ved præstegården i Vestergade og med en rute på et par kilometer rundt på Odden - vil du møde de personer, Gerda mødte, og ved små poetiske fortællinger, overraskende syn og prøver blive ført gennem eventyret, der bliver til igen. 

 

Festivalens åbning er Gerdas rejse - LIVE! En vandrefortælling, hvor du skal ind i det ukendte. Tag på rejse alene, med din ven eller kæreste, med dit barn eller barnebarn, din konfirmand eller bedstemor. 

Rejsen tager en times tid, og man bliver sendt af sted i hold, så kom på et tidspunkt mellem 13 og 15. 

Ved præstegården er der servering og diverse.

Påklædning efter rejsevejret.

2020  Andreas Vinther Jensen

Tlf.  +45 30517295